Våre dyktige tannpleiere og assistenter

Cathrin del Rio Honningsvåg

Tannpleier

Cathrin er hyggelig og blid tannpleiar frå Vestlandet som er godt likt av pasientane!Cathrin har tannpleiarutdanning frå Universitetet i Bergen. Som tannpleiarstudent var ho også på utveksling til USA ved University of Minnesota. Etter endt utdanning jobba Cathrin i over 6 år ved ein privatpraksis i Møre og Romsdal, før ho starta hos oss i Tannami tannklinikk. Ho har opparbeida seg god erfaring med behandling av vaksne pasientar og har jobba mykje med behandling av periodontitt (tannkjøttsbetennelse).

Som behandler er Cathrin opptatt av å skape ein god relasjon med pasienten. God tannhelse handler i stor grad om å førebygging, og ved eit godt samarbeid mellom behandler og pasient kan man forhindre utvikling av mellom anna karies og periodontitt. For Cathrin er det viktig at pasienten får god behandling og samtidig føler seg ivaretatt under besøket. Cathrin sørger derfor for å ha tid til å kunne lytte, gi informasjon, gi ei grundig undersøking og samtidig gjere besøket så behageleg som mogeleg for pasienten.

Cathrin er medlem av Norsk Tannpleierforening og går på kurs årleg for å halde seg fagleg oppdatert.”

 

Tannpleier Cathrin del Rio Honningsvåg

Parastou Sayyedi

Tannlegesekretær
Parastou har mange års erfaring som autorisert tannhelsesekretær i Norge. Hun er dessuten utdannet tanntekniker i hjemlandet. Parastou jobber som tannhelsesekretær og resepsjonist/pasient koordinator hos Tannami.

 

Szilvia Tasi

Tannhelseskretær
I tillegg til å være en dyktig tannlegeassistent har Szilvia mange års erfaring innen servicebransjen og vet hvordan man får pasienter til å føle seg sett og hørt. Hun er glad og omgjengelig rundt alle mennesker. Hun snakker ungarsk, norsk og engelsk.

 

Kontakt