Våre dyktige tannpleiere og assistenter

Tone Fredriksen

Tannpleier
Tone begynte hos Tannami i januar 2018. Hun har jobbet som tannpleier siden 1993 og har tilleggsutdanning innen veiledning, kommunikasjon og pasienter med tannlegeangst. Tone har hjulpet mange over angsten og fått mye gode tilbakemelding på dette. Hun har fått pasienter til å gjenoppta tannbehandling igjen etter mange års opphold på grunn av odontofobi (tannlegeangst).

Hun har også oppnådd gode resultater innen behandling av tannkjøttsykdommen periodontitt. Hun er flink til å motivere pasientene og instruere dem til å bli opptatt av god hygiene for å få tannkjøttsykdommen under kontroll.
Tone har stor evne til å se mennesker som en helhete, fokusere på å være medmenneske og lytte til hva som er riktig behandlingsbehov for pasientene.

Ansatte_Tone

Krystyna Jankowska

Tannlegeassistent
Krystyna begynte hos Tannami i desember 2013. Det er Krystyna du som ofte møter som assistent ved tannlegestolen. Det er gjerne hun som kommer og tar bilder/røntgen av deg. Hun er hovedansvarlig for at alt utstyr og materialer er på plass og er i korrekt tilstand. Det er finnes knapt en mer arbeidsom og samvittighetsfull medarbeider, og med hennes gode humør, gjør at det er en fryd å ha henne med i teamet.

Krystyna-Jankowska_Tannami

Parastou Sayyedi

Tannlegesekretær, resepsjonist
Parastou har mange års erfaring som autorisert tannhelsesekretær i Norge. Hun er dessuten utdannet tanntekniker i hjemlandet. Parastou jobber som tannhelsesekretær og resepsjonist/pasient koordinator hos Tannami.

Parastou-Sayyedi_Tannami

Szilvia Tasi

Tannlegeassistent, vikar
I tillegg til å være en dyktig tannlegeassistent har Szilvia mange års erfaring innen servicebransjen og vet hvordan man får pasienter til å føle seg sett og hørt. Hun er glad og omgjengelig rundt alle mennesker. Hun snakker ungarsk, norsk og engelsk.

Szilvia-Tasi_Tannami

Kontakt