Tannlege Alexandra H. Kverneng

Alexandra er en blid tannlege med mye kunnskap og engasjement

Tannlege Alexandra Kverneng Tannami Klinikk Billingstad

Tannlege Alexandra Kverneng

Hun er fra Mo i Rana og er utdannet tannlege fra Universitetet i Tromsø. Hun er svært engasjert i sine pasienter og brenner for gode pasientopplevelser. Alexandra har tidligere jobbet i Tromsø, hvor hun har arbeidet mye med pasienter som har tannlegeskrekk (odontofobi), med gode resultater og tilbakemeldinger. Hun oppleves av sine pasienter som en engasjert og dyktig tannlege som tar seg god tid til hver enkelt pasient. Det er viktig for Alexandra at pasientene føler seg hørt og at videre tannbehandling er godkjent av både henne og pasienten.

Alexandra er på mye kurs for å holde seg faglig oppdatert, dette for å kunne gi deg som pasient best mulig og allsidig behandling. Hun har eksempelvis kurs i estetisk tannregulering (Invisalign Go) og i søvnapnéskinner/snorkeskinner (Somnomed).

Alexandra er medlem av Den norske tannlegeforening og av Oslo tannlegeforening, noe som ofte er et krav fra ulike tannhelseforsikringer.

Selv om det er ett år eller flere år siden du har vært til tannlegen, så kan du stole på at du vil bli møtt med forståelse og profesjonalitet av Alexandra.

Her finner du oss >>

Kjørebeskrivelse på Google Map >>