Undersøkelse

Med god munnhygiene, fluor og et sunt kosthold kan du daglig ivareta egen tannhelse. Regelmessige besøk hos tannlege eller tannpleier er viktig forebyggende tannbehandling.

Vi har som mål at alle skal ha en god opplevelse når de er hos oss.

Ved en undersøkelse vil man foreta en grundig kontroll av tenner og tannkjøtt, både klinisk og med røntgenbilder. Tungen, munnhulens slimhinner, samt kjeveledd og tyggemuskler blir også undersøkt. Slik blir kartleggingen av dine behandlingsbehov gjort, og basert på dette kan man lage en behandlingsplan.

For å kunne gjøre en best mulig vurdering, så trenger vi informasjon om allmennhelsen din. Kroppens allmenntilstand henger sammen med tannhelsen, slik at kunnskap om din allmennhelse kan brukes til å forstå tannhelsen din bedre. Det er også svært viktig at vi får kjennskap til eventuell bruk av medikamenter, så ta gjerne med en liste hvis du ikke husker alle medikamenter. All informasjon er taushetsbelagt.

Enkelte tilstander eller sykdommer kan utløse trygderefusjon. Vi vurderer tilstanden din opp mot regelverket. Dette både informerer vi om og tar oss av.
Våre tannleger og tannpleiere vil hjelpe deg med å forebygge tannsykdom, og gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på tennene dine. Ut ifra dine personlige behov, så vil du bli instruert i riktig børsteteknikk, bruk av tanntråd, mellomromsbørster og fluor. Hvis du har tannstein eller misfarging på tennene, så renses dette også på slutten av undersøkelsen.

Velkommen til undersøkelse hos Tannami. Bestill time i dag.

Tannami_undersøkelse_A003535

Kontakt