Cerec – krone på dagen

Ny krone på et par timer!


Må du ha krone bør du velge CEREC. Før i verden var det en omstendelig prosess. Vi tok avtrykk med myk masse som stivnet i munnen, sendte til tanntekniker, og en uke eller to senere måtte du komme tilbake for å sette inn kronen. Sånn er det ikke lenger, vi gjør alt på stedet. Verdens beste metode heter CEREC. Bare hør her: 

 

  • Du slipper å ta avtrykk og komme to ganger, vi lager din krone hos oss, du går ut med perfekt krone etter et par timer.
  • CEREC gir ekstremt god presisjon, tanna sitter som den skal med en gang. Kamera og digitale verktøy er langt mer presist enn gamlemetoden med avtrykk og manuell tilpasning. 
  • Din nye krone blir mer naturlig, CEREC vurderer fargen så optimalt som det er mulig – langt bedre enn en tannleges blotte øye med fargeprøver. 
  • Behandlingen er mer skånsom da vi kan la en større del av din egen tann stå igjen; kronen limes på emaljen som er igjen. 
  • Materialene får bedre kvalitet, fordi presisjon gjør at vi kan velge de materialene med best egenskaper for akkurat din krone. 


I mange land spør kundene om tannlegeklinikken har Cerec – før de velger klinikk. I Norge er folk flest lite bevisst på tannlegens utstyr og hvordan tenner repareres. Det er synd. Uansett; vi har CEREC. Og vi har lang erfaring med CEREC. Bedre presisjon får du ikke.