Velkommen til din tannlege i Asker

Åpningstider

Vi har utvidet åpningstidene og er etter behov fleksible i helgene:
Mandag – Fredag – 8.00 – 18.00
Lørdag – Etter avtale
Søndag – Etter avtale

Timebestilling

66 98 38 80

For timebestilling, kontakt oss på telefon, send  e-post til avtale@tannami.no, eller benytt kontaktskjemaet vårt. Gjør det som er enklest for deg!

Akutt

404 06 808

Utenom vanlige åpningstider, kan du ved akutte tilfeller ringe oss for time på kveldstid eller i helgene på +47 404 06 808 eller 66 98 38 80

Velkommen til din tannlege i Asker

Tannami Klinikk på Billingstad

Tannami er en tannklinikk i Asker med dyktige tannleger og tannpleiere. Her finner du din tannlege i Asker og Bærum. Lett atkomst og fri parkering foran tannklinikken.

Vi tilbyr smertefri behandling

Våre tannleger har fokus på smertefri og behagelig tannbehandling. Gi beskjed og vi setter av ekstra god tid til din behandling.

Tannklinikk i Asker sentrum

Vi holder til på Billingstad hvor vi har romslige lokaler og parkeringsplass utenfor klinikken med gratis parkering. Fra Asker Sentrum kan du ta buss 270, som stopper ved klinikken. Buss 270 går også fra Sandvika til Asker med stopp ved klinikken.

Tannlege på Nesbru

Hvis du bor på Nesbru er det få minutter til våre tannleger på Billingstad. Enkel atkomst og fri parkering utenfor klinikken.

Tannklinikk i Asker og Bærum

Vi holder til på grensen mellom Asker og Bærum, det er lett å komme til oss fra begge kommunene.

Tannlege i Asker for barn

Vi har anerkjent spesialist på tannregulering for barn.

For akuttbehandling av barn, ring vår akuttelefon 404 06 808.

For frie, offentlige tannhelsetjenester for barn, ta kontakt med Asker kommune.

Åpningstider

Vi har åpent mandag til fredag kl. 8-18.

Trenger du tannlege lørdag eller søndag?

Vi har åpent i helgen etter avtale. Kontakt oss på telefon 404 06 808 for akuttbehandling utenom vanlig åpningstid.

Priser på tannlegetjenester

Faktura på behandlingen

Tannbehandling og kostnader kan ofte bli uforutsette utgifter, og mange ender opp med å dessverre vente for lenge med å få nødvendig behandling utført slik at tannen får dårligere prognose. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan med å gjøre utgiftene dine overkommelige.

Vi tilbyr finansieringsordning

Vår samarbeidspartner SVEA Finans tilbyr rentefritt lån på opptil 100 000,- i 6 mnd. Søknadsprosessen er rask og enkel, og kredittsjekken utføres når du er på klinikken. Du må selv velge nedbetalingsperiode og signere med BankID. Ta kontakt for mer informasjon eller spør når du er hos oss i resepsjonen, så hjelper vi deg med å søke om lån.

Tilbud på undersøkelse

Vi gir tilbud på undersøkelse til nye pasienter. Du får en klinisk undersøkelse hvor tannlegen undersøker grundig tenner og munnhulen, fjerner tannsten og tar røntgenbilder. Undersøkelsen inkluderer rens. Normalpris er kr. 1050, nye pasienter kan få én undersøkelse til kr. 690,-. Prisen inkluderer også hygienetillegg. Ta kontakt med avtale@tannami.no for å avtale time.

Billig tannlege i Asker

Vi er ikke den billigste tannklinikken i Asker, men vi har moderate priser og leverer et bredt spekter av tannhelsetjenester med fokus på kvalitet. Våre tannleger og tannpleiere har lang erfaring og vil behandle deg i moderne behandlingsrom med nytt, avansert utstyr.

Student

Vi gir 15% rabatt til studenter