Skallfasetter

Skallfasetter

Skallfasetter er en kosmetisk behandling og brukes gjerne på tennene i front hvis man av en grunn er misfornøyd med tennenes utseende.

Det kan være at tennene er slitte, har ujevn form, ikke kan blekes eller at man har uønskede mellomrom som gjør at man velger å få skallfasetter på tennene sine.

Fasetter som estetisk behandling

Porselensfasetter er en av de moderne teknikkene vi bruker for å skape et vakkert smil.

Hva er skallfasetter?

Skallfasetter eller tannfasetter, er et tynt skall av porselen fremstilt hos tanntekniker som limes på tennene for å gi dem bedre form og farge. Med fasettene kan man bygge opp skadede eller deformerte tenner, og i enkelte tilfeller også anvendes mot misfarginger og skjeve tenner. Vårt syn er at justering av tenner skal skje på naturens premisser, med så skånsom inngripen som mulig. Vi er svært forsiktige med å slipe tenner for å endre formene og helheten er viktig. Vårt mål er at du skal få et naturlig og harmonisk smil som varer.

Naturlig resultat med fasetter

En skallfasett fremstilles individuelt for hver pasient og tann.

Fasetten ligner tannens egen oppbygging – neste som et nytt lag med emalje og  limes til tennene med en spesiell limteknikk.

Noen ganger lages det èn fasett, andre ganger må det flere til for å få et vakkert resultat. Fordelen med skallfasetter er at det ser langt mer naturlig ut enn en tradisjonell krone. I tillegg trenger vi nesten ikke slipe noe av tannen for å få et fint og varig resultat. 

Her finner du oss >>

Kjørebeskrivelse på Google Map >>

Skallfasett

Kontakt