Øm tann etter slag

Velkommen til Tannami Klinikk Billingstad

Tannami består av dedikerte og engasjerte mennesker, som ønsker å hjelpe deg med å få best mulig tannhelse ut i fra dine behov og ønsker enten du har øm tann etter slag eller andre plager. Om du er ung eller gammel, har skjeve tenner eller mangler tenner, så behandler vi deg igjennom alle livets faser. Uansett behov så har vi kompetansen og erfaringen til å følge deg hele veien, uten at du må oppsøke en ny klinikk. Vårt mål er at du skal få en positiv opplevelse under besøket hos oss, og forbedret livskvalitet gjennom behandlingen du får.

Dersom du ønsker å bestille time, spørre oss om behandling eller har andre ting du lurer på – ikke nøl med å ta kontakt. Har du øm tann etter slag kan du kontakte oss:

Telefon: +47 66 98 38 80
Akutt tannlegevakt: +47 404 06 808
E-post: avtale@tannami.no

Hos Tannami finner du et sammensveiset team med bred fagkompetanse og godt humør. Vi består av tannleger, tannpleier, kjeveortoped, tannhelsesekretærer og tannlegeassistenter som alle er her for å gi deg et helhetlig tannhelsetilbud.

På klinikken snakker vi norsk, engelsk, dansk, svensk, ungarsk, tysk, polsk, kurdisk og persisk.

Sammen finner vi den optimale tannbehandlingen tilpasset deg og din økonomi. Vi har direkteoppgjør med Helfo, og hjelper deg med eventuelle trygderefusjoner du kan ha krav på. Vi tilbyr også faktura- og delbetalingsløsninger.

Øm tann etter slag

Tannami tilbyr akutt tannlegevakt alle dager for alle som trenger det. Både dersom du er pasient hos oss fra før, eller bare trenger akutt hjelp, så stiller vi opp for deg i helger, ferier og på helligdager. Tannami tilbyr akutt tannlegevakt ved tannverk, tannpine eller tannskade. Vi fjerner smerter ved øm tann etter slagog planlegger hvordan vi eventuelt kan fortsette tannbehandlingen sammen med deg.

Ta kontakt med oss på telefon 404 06 808 hvis du trenger en time hos akutt tannlegevakt utenfor åpningstidene, så hjelper vi deg så raskt vi kan.