Invisalign / Korttidstannregulering

1100x700_invisalign

Den digitale utvikling har gjort estetisk tannregulering mye enklere og mer komfortabel. Ønsker du et nytt smil og rette tenner, så er denne nesten usynlige behandlingen noe for deg.

Hva er Invisalign?

Invisalign er en rekke avtakbare, gjennomsiktige skinner som blir spesiallaget til tennene dine. Invisalign retter tennene dine til en mer optimal tannstilling, så du får et rett og jevnt smil.

De nesten usynlige skinner er laget av et materiale som er spesialutviklet til Invisalign-systemet. Skinnene er laget av et sterkt, medisinsk termoplastisk materiale. Ved Invisalign-behandlingen vil dine tenner flytte seg litt og gradvis bevege seg mot forventet sluttposisjon.

Dine skinner skal derfor skiftes ut hver annen uke så de fortsatt passer godt over tennene. 

Når er det mulig å rette tenner ved hjelp av Invisalign?

Invisalign kan brukes til å behandle en rekke tannretningsfeil, enten enkle eller komplekse. Invisalign kan rette følgende:

  • Mellomrom mellom tennene.
  • Ved mangel på plass i din kjeve, slik at tennene ikke passer normalt.
  • Et kryssbitt – både i den øverste og nederste kjevehalvdel.
  • Dypt bitt – når tennene i overkjeven overlapper tennene i overkjeven betydelig.
  • Underbitt – når undermunnens tenner stikker utover fortennene i overmunnen. 
  • Kjeveleddsskade. Noen personer kan ha kjeveleddsskade som kan forbedres med Invisalign. Andre opplever at de forblir uendret eller forverres.
  • Hvis tennene har flyttet seg siden forrige behandling med bøyle, kan Invisalign ofte fjerne forskyvningen som har skjedd.

Med våre diagnostiske verktøy som digital fotoanalyse, røntgenbilde, digitalscan av kjevene og spesielle planleggingsprogrammer kan vi tilby en moderne behandling som tar hensyn til individuelle behov hos voksne mennesker.

Bestill time hos vår en av våre tannleger som utfører Invisalign-behandlinger: Björn Winter, Geir Olsen og Alexandra Kverneng.

Geir-Olsen_tannami_A003335

Kontakt